Over ons

Daan Post

Partner

Als oprichter van dit bedrijf ben ik van mening dat vastgoedtransacties eerlijker, transparanter en efficiënter kunnen worden gemaakt. Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector en een passie voor het verbinden van mensen, zag ik de kans om een ​​bedrijf te starten dat zich richt op het creëren van een win-win situatie voor kopers en verkopers. Mijn doel is om een ​​vertrouwensband te creëren met onze klanten door middel van onze expertise, toewijding en betrokkenheid bij het vinden van de beste deals.

 

Keanu Hoeboer

Partner

Als mede-oprichter van dit bedrijf geloof ik dat vastgoedtransacties niet langer alleen afhankelijk mogen zijn van een traditioneel makelaarskantoor. Ik wilde bijdragen aan de ontwikkeling van een bedrijf dat zich richt op het vernieuwen van deze sector. Mijn achtergrond in marketing en communicatie, gecombineerd met mijn passie voor vastgoed, stellen mij in staat om een unieke bijdrage te leveren aan ons bedrijf. Mijn doel is om de ervaring van onze klanten te verbeteren door middel van heldere communicatie en een persoonlijke benadering.

Onze missie

Hoeboer & Post Vastgoed is de schakel tussen vastgoedeigenaren en de juiste kopers, waarmee beide partijen het beste vastgoed voor hun specifieke behoeften vinden. We bieden onze klanten het meest uitgebreide en exclusieve aanbod van "hidden treasures" vastgoeddeals aan, waarbij wij onze uitgebreide kennis en expertise inzetten om zowel kopers als verkopers tevreden te stellen.

 

Onze visie

Wij zijn leidend in het aanbieden van exclusief vastgoed voor kopers die op zoek zijn naar unieke en zorgvuldig geselecteerde investeringsmogelijkheden. Door ons grote netwerk van investeerders én beleggers kunnen we onze klanten exclusief toegang geven tot onze hoogwaardige dienstverlening en expertise. We laten kopers en verkopers profiteren van onze kennis en ervaring, zodat we samen de beste vastgoedtransacties kunnen realiseren.