Dan bent u bij Hoeboer & Post Vastgoed aan het juiste adres!

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verkopen van vastgoed buiten de openbaar toegankelijke (digitale) platformen, noemen wij onze aanpak ‘off-market’. Dit betekent voor onze klanten dat ze snel en tevens discreet geholpen kunnen worden.


Als experts in de vastgoedverkoop beschikken wij over een uitgebreid kwalitatief netwerk van particuliere beleggers, investeringsfondsen en andere vastgoedpartijen die direct geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw vastgoed in heel Nederland.
Wij begeleiden u kosteloos en volledig transparant bij het succesvol verkopen van uw vastgoed. Van begin tot eind. En omdat het momenteel een verkopersmarkt is, brengen wij geen kosten in rekening bij de verkoper. Onze vergoeding wordt betaald door de koper in de vorm van een courtage. Dit betekent dat de verkoop van uw vastgoed voor u volledig kosteloos verloopt.
Landelijke aanpak.


Of u nu beleggingspanden, zakelijk vastgoed, woningen, appartementen, bedrijfspanden, studentenpanden, kantoorgebouwen, appartementencomplexen of leegstaand vastgoed wilt verkopen in Amsterdam, Emmen of Middelburg, wij zijn er om u verder te helpen naar een succesvolle transactie. Dat kan via de ‘stille’ verkoop maar ook via een 'openbare' verkoop. Kortom: een succesvolle transactie begint bij Hoeboer & Post!